Ons bedrijf is gespecialiseerd in de nieuwste technieken:

Spot-repair:

Spot Repair is de oplossing voor kleine beschadigingen ter grootte van een 2 euro muntstuk, zoals krassen van sleutels, lichte parkeerschade enz. Debeschadiging wordt gerepareerd, geschuurd, gespoten en nagepoetst tot de beschadiging onzichtbaar is. De gehele reparatie is hierdoor niet groter dan de oppervlakte van één tot anderhalf A4 papiertje.

Steenslag reparatie:

Steenslag blijft lastig, maar is niet te voorkomen. Maar gelukkig is er wel wat aan te doen. Door middel van een geavanceerd minispuitje kunnen wij de steenslag opvullen met lak. Vervolgens poetsen we de overtollige lak vakkundig weg.

Bumper reparatie:

Ook kunststof reparaties zijn mogelijk, waarbij het aanbrengen van structuur en het terugkrijgen van de oorspronkelijk kleur voorop staat. Onderdelen die gerepareerd kunnen worden met het reparatiesysteem zijn bijvoorbeeld bumpers, deurbeplating, dorpellijsten, afdekplaten, deur- en daklijsten en de tnnelbak. Deze plaatselijke reparaties besparen flink in de kosten!

Dashboard reparaties:

Dashboards raken vaak beschadigd door inbouw van carkits of andere accesoires. Ook beschadigingen bij diefstal komen regelmatig voor. Door middel van ons dashboardreparatiesysteem kunnen wij de beschadigingen (meestal) onzichtbaar herstellen.

Bekleding reparatie:

Het interieur van uw auto heeft soms veel te verduren: een scheurtje in de bekleding of een brandgaatje kan zo gebeurd zijn… Wij beschikken over speciale technieken om dergelijke beschadigingen eenvoudig te repareren. Met het speciale reparatiesysteem kan zowel skai, lederen als velouts bekleding nagenoeg perfect worden gerepareerd. En zou houdt u voor een lage prijs uw auto in topconditie!

Uitdeuken zonder spuiten:

Kleine deukjes zijn vaak te verwijderen zonder het beschadigde deel te spuiten. Via de binnenzijde van de carrosserie wordt de deuk opgezocht en met spciale technieken eruit ‘gewreven’. Door deze snelle en milieuvriendelijke methode vallen de repartiekosten flink lager uit. Niet elke deuk komt voor deze reparatiemethode in aanmerking. Wij geven u graag gratis advies en een prijsopgave.

Ruit reparatie:

Als u een sterretje in uw voorruit heeft kunnen wij dit herstellen. Door de speciale reparatiemethode is het sterretje nagenoeg niet meer te zien en voorkomt u doorscheuren. Blijft u echter te lang doorrijden met uw beschadigde voorruit, kan het sterretje doorscheuren wat resulteert in een duurdere en onnodige reparatie!

4
2
1